Gradinita-Particulara Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Bucuresti-Sector 2: Gradinita Bucuresti Sector 2 cu program prelungit.
Despre Noi
Gradinita asigura un mediu primitor, sigur, oferind oportunitatea explorarii unui bogat mediu senzorial: auditiv, vizual, tactil. La BBB sugarii si copiii mici primesc nu doar ingrijire primara, ci mai ales o supraveghere si stimulare individuala si personalizata in ceea ce priveste comunicarea afectiva si emotionala – indispensabila in aceasta perioada.
Programul nostru acopera sase domenii largi:
Elementul “joc” sta la baza tuturor activitatilor de invatare. Prin joc, copiii se simt liberi sa exploreze si sa experimenteze – adesea chiar fara sa-si dea seama ca sunt supusi unui proces de invatare.
Jocul poate fi planificat de catre personalul nostru, sau poate fi spontan, initiativele fiind luate de catre copii, dar scopul nostru este de a face joaca intotdeauna placuta si provocatoare – atat pentru copii si pentru personal!
Vino cu micutul tau sa ne cunosti! In felul acesta afli ce inseamna cresa , cat suntem de apropiati de copii, ce inseamna un mediu cald si familiar atat pentru micutul tau cat si pentru tine!
Pentru o perioada de 2 saptamani urmam impreuna pasii acomodarii! Poti ramane alaturi de puiul tau un anumit interval de timp pe care il stabilim impreuna, apoi il poti lasa pe micutul tau in grija noastra, in intervalul 8:00-13:00, in timp ce tu poti discuta cu medicul si asistenta medicala despre alimentatie, programul copilului.
Psihologul cresei iti sta la dispozitie pentru a scapa de emotii si temeri si a afla cat mai multe raspunsuri la intrebarile tale.
Servicii
Program grupa de varsta 3 – 18 luni
Dezvoltarea fizica
Dezvoltarea fizica si a abilitatilor motorii (miscari coordonate) ocupa cea mai mare parte din primul an de viata.
Activitatile de dezvoltare a organismului ajuta la stimularea fortei fizice si coordonarii neuro-motorii, miscari fine de coordonare.
Dezvoltare intelectuala
Sugarii incep sa foloseasca si sa integreze simturile in procesul de explorare a lumii ce-i inconjoara. In aceste activitati copiii folosesc unul sau mai multe din simturile lor in curs de dezvoltare, legate de memorie, orientarea spatiala, si de cauza si efect.
“Primele cuvinte”
Dezvoltarea limbajului si comunicarii reprezinta procesul cel mai profund in timpul primilor trei ani de viata – perioada in care creierul cunoaste cea mai rapida dezvoltare. Activitatile specifice “Primele cuvinte“ au ca scop dezvoltarea abilitatilor de comunicare intr-un mediu bogat senzorial.
Activitati de grup
Acestea dezvolta sentimentul increderii, mandria, prietenia si umorul – toate parte din dezvoltarea social-emotionala. Sunt incurajate interactiunile sociale prin joc si conversatie.